Kurumsal Müşteri Hizmetleri  +90 850 839 0 839

Netbone WiFi-2

Netbone WIFI

Kurumsal Müşterilerimiz için WIFI altyapısı sağlanarak Netbone şebekesi üzerinden hotspot erişimin sunulduğu hizmettir.

İhtiyaç duyulan tüm lokasyonlarında yerinde keşif ile gerekli WIFI ekipmanlarının kurulum ve testlerinin yapılmasını takiben Kurumsal Müşterilerimiz özelinde açılacak SSID’ler üzerinden hotspot noktalarına bağlantı sağlanarak sunulmaktadır.

  • Çok noktalı iç ve dış mekanlarda kablosuz internet erişimi duyan işletmeler için idealdir.
  • Müşteri lokasyonunda kurulan Access Point altyapısı ile açılan SSID’ler üzerinden hotspot internet bağlantısı sağlanmaktadır.
  • ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜM: Çalışanlarınızın ya da misafirlerinizin ihtiyacı olan WIFI hotspot altyapısının kablolama, ekipman ve erişim dahil anahtar teslim kurularak ilgili şebeke ve sistemlerin işletildiği bir altyapıyı tek bir elden sağlarsınız.
  • İLK YATIRIM MALİYETSİZ ÇÖZÜM: Yüksek maliyetli sabit yatırımlar ve operasyonel harcamalar yapmak yerine, aylık bir bedel ödeyerek ekonomik verimlilik sağlarsınız.
  • SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEK: Çağrı merkezimiz üzerinden 7/24 Netbone desteğine ulaşırsınız.
  • 5651 LOGLAMA SORUMLULUĞU OPERATÖR’DE KALSIN Access Point yatırımı yok, Yazılım ve lisans yatırımı yok (Standart karşılama sayfası dahil çözüm) Senelik bakım ödemesi yok,Teknik eleman ihtiyacı yok, Ek loglama ihtiyacı yok (5651 Loglama dahil çözüm).
  • ÖLÇEKLENEBİLİR: İster 1 AP ister 1.000 AP tek bir platform üzerinden çok hızlı ölçeklenebilir hizmet sağlanmaktadır.

5 Adımda Netbone WiFi Kullanmaya Başlayın

Sistemimiz üzerinden başvurunuzu yapın.

İşletmenizin bilgilerini, Netbone WiFi hizmetini kullanacağınız adres/adresleri, lokasyonun büyüklüğünü ve istediğiniz hızı girip başvurunuzu yapın.

Projelendirelim ve sizi arayalım.

Saha ekiplerimiz ile hizmeti talep ettiğiniz lokasyonda keşif yaparak projelendirmeyi  yaparız. Proje ile ilgili gereksinimleri tespit ederek hizmet termini ve diğer şartlar ile ilgili sizi ararız.

Sözleşmelerinizi imzalatalım.

Seçmiş olduğunuz Netbone WiFi paketi ile ilgili hizmet termini ve şartlarını kabul ederseniz, hizmetinize ait sözleşmeleri işyerinize gelerek size imzalatalım.

Kuralım ve hizmetinizi kullanın.

Ekiplerimiz Netbone WiFi projesinin Access Point kurulumu ve bina içi kablolama işlemini tamamlasın. Netbone WiFi hizmetini kullanın.

Destek taleplerinizi cevaplayalım.

Hizmetinizi kullanırken destek ihtiyacınız olması durumunda Kurumsal Müşteri Hizmetleri destek hattımıza ulaşabilirsiniz:
0850 839 0 839