Kurumsal Müşteri Hizmetleri  +90 850 839 0 839

5651 Loglama

5651 loglama hizmeti almak için Netbone’dan herhangi bir internet aboneliği aranmaz.

Evet faydalanabilirsiniz. MPLS hatlarınızdan bir tanesinin sanal sunucu sistemlerinin bulunduğu veri merkezimize tanımlanması gerekmektedir.

Talep edilen loglama hizmeti için internet çıkış lokasyonunuza şirketinizin internet yapısına uygun cihaz kurulumu yapılır. Cihaz gerekli logları alır. İhtiyaç olduğunda cihaz üzerinde bulunan arayüz üzerinden kayıtlara erişebilirsiniz.

Herhangi bir operatör üzerinden bir internet hizmeti alan, 5651 nolu yasaya uygun bir şekilde kayıt almak isteyen işletmeler için uygundur.

Müşterimize loglama ekipmanı, lisansı ve bu ekipmanı yönetmek için insan kaynağı maliyetlerine katlanmadan, sadece aylık ödeme ile servis olarak almasını sağlamamız.

24 aylık bir sözleşme yapılması gerekmektedir.

Size sözleşme süresi boyunca her ay düzenli olarak fatura gönderilecektir. Bu faturayı banka üzerinden otomatik talimat / havale ile yapabilirsiniz.

Kontrat süresinden önce iptal için cezai şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar servis sözleşmesinde bulunmaktadır. İptal yazılı bildirim ile yapılmalıdır.

Sizlere iletilen talep formu ilgili satış yöneticimiz tarafından doldurulur ve aktivasyon Netbone tarafından gerçekleştirilerek sizlere erişim bilgileriniz gönderilir.

Hizmeti satın almak için online başvuru formunu doldurabilir ya da Netbone

satış yöneticiniz ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca 0 850 839 0 839 Netbone Müşteri Hizmetleri’nden servise katılım için talepte bulunabilirsiniz.

Misafir kullancılar isterseniz sizin istediğiniz statik bir şifre ile veya cep telefonlarına gelen şifre ile bağlanabilirler. Böylelikle internet erişimlerini log altına alabilirsiniz.

Hayır. Ayrıca SMS paketi satın almalısınız.