Kurumsal Müşteri Hizmetleri  +90 850 839 0 839

DDoS Atak Önleme

Atakların sezilebilmesi için internet trafiğinin Netbone omurgası üzerinden geçmesi gerekmektedir. Bu yüzden DDoS Atak Önleme hizmeti alabilmek için Netbone’dan herhangi bir internet aboneliği olması zorunludur.

DDoS Atak Önleme hizmeti sizleri 10 Gbps büyüklüğünde bir atağa karşı koruyabilmektedir. Türkiye’de henüz bu büyüklükte bir atak yapılamamıştır.

DDoS Atak Önleme hizmeti için herhangi bir kurulum maliyeti ya da cihaz yatırımı gerekmemektedir.

DDoS Atak Önleme hizmeti sizin için aktif hale getirildikten sonra belirli bir süre (tavsiye edilen zaman aralığı 2 haftadır) internet trafiğiniz sistem tarafından izlenir. Bu süre zarfında internet kullanımınız analiz edilir. Öğrenme periyodu sonrasında atak önleme sistemi tam olarak koruma durumuna geçer ve standart dışı bir internet trafiği oluştuğunda kirli trafik engellenerek sizlere temiz internet trafiği iletilir.

Sizlere iletilen talep formu ilgili satış yöneticimiz tarafından doldurulur ve aktivasyon Netbone tarafından gerçekleştirilerek sizlere bilgi iletilir.

Hizmeti satın almak için online başvuru​ formunu doldurabilir ya da Netbone satış yöneticiniz ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca 0 850 839 0 839 Netbone Müşteri Hizmetleri’nden servise katılım için talepte bulunabilirsiniz.